Afscheid

Dit wordt de laatste NUL72 die u aantreft op deze pagina. De krant heeft besloten ‘dat het mooi geweest is en tijd voor iets anders’. Zo gaan die dingen… Is dat wereldschokkend? Niet echt. Is dat vervelend? Wel een beetje. Je raakt gehecht aan het ritme om elke week iets op te schrijven en hopelijk bent u daar dan ook weer aan gewend geraakt. Als dat zo is, kunt u op weblog www.nul72.nl zijn notities blijven volgen. Dat kost enige moeite, maar mogelijk is het die moeite waard.
Afscheid nemen is niet leuk. Zelf probeert hij het afscheid liever te negeren en staat hij er bedremmeld bij in de hoop dat het gauw voorbij is. Je doet een tikkie stoer in zo’n geval en mompelt iets in de trant van: ‘Nou, tot ziens dan maar’, terwijl je weet dat dat helemaal niet zeker is en als de laatste groet valt en iedereen is weg, blijf je achter met lege handen. Nou goed, in Jack’s geval heeft hij dan altijd nog een pen in zijn handen. Da’s een hele troost.
Wat valt er verder nog te melden? Niks dus. Hij gaat hopelijk gewoon door met ademhalen en hij wenst van harte dat u dat ook doet. Things come and go, zoals dat in het leven gaat. En onderwijl is het buiten prachtig weer. Dat helpt…
‘Nou, tot ziens dan maar’.

Back To Top